5 фактів про оргазм

Кульмінацією статевого акту є оргазм, як би це банально не звучало. Пропонуємо до вашої уваги кілька цікавих фактів про це диво-явище.

1. Оргазм може спіткати вас не тільки під час статевого акту. Як не дивно, але є безліч випадків досягнення оргазму під час занять спортом, їзди на велосипеді, медитації. Також у жінок трапляються оргазми навіть під час пологів! Ну а оргазми уві сні – майже звичайна ситуація, особливо у молодих хлопців.
2. Змазка під час сексу є найважливішим фактором на шляху до оргазму. Понад 2/3 чоловіків і жінок згідно з дослідженням американських учених зазначили, що при використанні змазки швидкість і гострота відчуттів при кульмінації сильно збільшилися.
3. І чоловіки, і жінки не кожен секс закінчують оргазмом. Причиною цього можуть бути різні фактори: втома, стрес, нав'язливі думки, медикаменти, фізичний стан чи охолодження стосунків. Але навіть у близьких та щасливих пар можуть бути тимчасові проблеми з оргазмом. Близько 30% жінок та 15% чоловіків може не відчувати оргазм із постійним партнером.
4. Більшість оргазмів жінки пов'язані з оральними ласками та стимуляцією клітора. Кліторний оргазм досягається простіше і швидше, тому багато жінок віддають перевагу такому виду сексу або ласки під час прелюдії, і як основний секс. Також існує багато вібраторів для стимуляції клітора.
5. Деякі люди ніколи не відчували оргазм. Хоча більшість дорослих чоловіків і жінок таки приходять до заповітного задоволення шляхом експериментів, вивчення свого тіла і тіла партнера, встановлення тісного душевного зв'язку в парі, бо все це допомагає відчути оргазм. Але все ж таки аноргазмія існує, і вивчається сексологами і психологами, але поки що немає ліків або 100%-х методів, як подолати такий стан організму і відчути оргазм.

На нашому сайті ви знайдете безліч секс-іграшок для різноманіття, задоволення та експериментів. Все це дозволить зробити ваші оргазми ще яскравішими, а стосунки у парі – щасливими!