5 вібраторів для початківців

Якщо ви шукаєте свій перший вібратор, вам потрібно щось просте у використанні, що не лякає і здатне задовольнити знайомі і зрозумілі вам сексуальні потреби! Зробіть своє перше знайомство з вібратором ідеальним. Ось 5 вібраторів для новачків

  1. Маленький і простий кліторний вібратор

Ця базова секс-іграшка обов'язково сподобається, хоча навряд чи стане приголомшливою для початківця. Вібратор для клітора у вигляді помади - це вібратор з одним режимом, який можна використовувати для стимуляції клітора. Його стильний дизайн дозволяє легко почати вивчення вашого тіла. Гладкий конічний наконечник ідеально підходить для точкової стимуляції і легкого проникнення.

  1. Віброкулі

Цей вібратор простий у використанні і не лякає новачка. Вібропуля (віброкуля) - маленький і непомітний вібратор, тому його легко прибрати в ящик або сумочку. Він має сильні багатошвидкісні вібрації і повністю водонепроникний для мокрих і диких ігор. Це відмінна річ для використання поодинці або навіть з партнером у перший раз.

  1. Стимулятор точки G

Простий, компактний і легкий у використанні стимулятор точки G - відмінний варіант для жінок, які шукають свою першу секс-іграшку. Він міцний, з унікальним зігнутим наконечником, який допоможе вам знайти і стимулювати вашу точку G. Похилий наконечник також ідеально підходить для точкової стимуляції клітора. У нього кілька швидкостей: це те, що вам потрібно! Крім того, вібратор водонепроникний, тому його легко мити і з ним весело гратися в душі.

  1. Подвійний вібратор

Виготовлений з гладкого гіпоалергенного медичного силікону, подвійний вібратор - відмінний варіант для жінок, які бажають отримати все і відразу. Кілька режимів вібрації і швидкостей дозволять швидко і яскраво фінішувати! А при регулярному використанні - отримувати відразу кілька оргазмів одночасно!

  1. Віброяйця

Це відмінна іграшка для жінок, які шукають красивий і легкий перший вібратор, але поки не визначилися, що саме потрібно. Віброяйцямають лаконічний і футуристичний дизайн, покриті гіппоалергенним матеріалом і прості у використанні. Ви можете стимулювати себе вдома, а можете відправитися навіть на прогулянку, і ніхто не дізнається, що в цей час ви отримуєте задоволення від легкої вібрації всередині. Однозначно варто спробувати!