Комфортний анальний секс, що для цього потрібно

Анальний секс здається неохайним і неприємним, але люди, які спробували його, переконуються в тому, що анальна стимуляція завдає приємних відчуттів і часто призводить до оргазму.

Для комфортного анального сексу можна використовувати різні види секс-іграшок та лубрикантів.

Гель-змазка

Комфортний анальний секс можливий тільки з гелем-лубрикантом, анус не зволожується сам, як це робить піхва. Будь-який рух у задньопрохідному отворі без гелю завдаватиме біль, тому спеціальна змазка для анального сексу має застосовуватися щоразу і у великій кількості.

Анальна пробка

Анальна пробка конічної форми м'яко вводиться і легко застосовується навіть при першому досвіді, тільки не потрібно забувати про гелі та лубриканти. Під час прелюдії нею проводять розтягнення ануса, але пробку можна ввести і на додаток до вагінального сексу - подвійна стимуляція забезпечить швидке настання оргазму. Пробки в залежності від обхвату та довжини призначені або для новачків, або для досвідчених. Цей вид секс-іграшок також має різні властивості. Найкраще застосовується для невеликого тренування розтягування ануса перед сексом. Конічна форма зі спеціальною ручкою полегшує введення. Також існує анальна пробка з вібрацією, яка комбінує легкі рухи вперед і назад для більш інтенсивного оргазму. Силіконова пробка малої величини підходить новачкам, більша для досвідчених.

Скляна анальна пробка

Конічна форма сприяє легкому введенню, ручка дозволяє зберегти контроль за пробкою, а гладкий матеріал створює легку гру в гаряче холодне, так як скло легко нагрівається і охолоджується. Застосовується для розтягування ануса. Ідеальна для досвідчених. Модель такої пробки на нашому сайті: Рожева анальна пробка зі скла Gildo Pink Glass

Анальний ланцюжок

Анальний ланцюжок складається з кулястих елементів різного розміру і зазвичай оснащений рукояткою-кільцем, що дозволяє дістати ланцюжок у будь-який момент. Анальні ланцюжки досить гнучкі та тонкі, тому вони легко вводяться та м'яко, але інтенсивно стимулюють анус. Введення, обертання та витягування стимулюють пряму кишку.

У чоловіків завдяки цим рухам масажується простата. Чим менше перший шар, тим легше його вставити природним чином. Тому анальні ланцюжки ідеальні для старту в анальний секс. Маленька порада: витягни анальний ланцюжок, коли почнеться оргазм – це будуть особливо яскраві та гарячі відчуття. Ідеально підходить усім.

Анальний вібратор

Анальний вібратор завжди оснащений ручкою, мають особливу форму і структуру, наприклад, хвилі, потовщення, борозни, що посилює задоволення. Вібрація забезпечує потужну стимуляцію ануса. За рахунок варіюються від м'яких до сильних рухів, що штовхаються і обертаються, досягаються яскраві відчуття і інтенсивний оргазм. Деякі екземпляри додатково масажують промежину та простату. Спеціальні вібратори для чоловіків із насадкою для стимуляції простати. При використанні такого вібратора можна привести партнера до оргазму без жодного дотику до пеніса. Анальні вібратори є хорошими для більш досвідчених користувачів.

Анальний ділдо

Фалоімітатор — класична секс-іграшка, завдяки різноманітній формі, матеріалу та структурі, полегшує та прикрашає анальну стимуляцію новими відчуттями. Деякі анальні дилдо виготовлені в тому числі з металу і скла, що дозволяє їм швидко охолоджуватися і нагріватися, зазвичай анальні дилдо менше звичайних фалоімітаторів, до того ж мають конічну форму. Деякі екземпляри мають стимулюючу поверхню з хвилями або борознами. Ідеально підходять усім.

Анальний душ

Для підготовки до анального сексу досить душа, для тих, хто хоче бути впевненим у собі, необхідно використовувати анальний душ - використовувати клізму, для цього її наповнюють теплою водою і вставляють в анус. При стисканні клізми вводять воду для очищення анусу.