Секс іграшки для пар: сміливі експерименти

Якщо класичний секс втратив пристрасть і привабливість, і ви бажаєте спробувати в ліжку щось незвичайне, загляньте в наш секс-шоп: прості аксесуари і сучасні технології допоможуть вам змінити інтимне життя, відчути щось абсолютно нове.

Секс-іграшки для пари: які вибрати?

Інтимні іграшки призначені для різноманітності відносин в ліжку. Будь то вібратор, наручники або всілякі лубриканти - всі вони подарують нові емоції. Їх можна використовувати, як по черзі, так і відразу декілька - нудьгувати не доведеться, досвід їх застосування порадує обох партнерів.

Серед великого вибору інтимних товарів, є такі моделі, які для пар підходять найкраще, оскільки обидва партнери отримують з ними задоволення і можуть реалізувати будь-які фантазії. Функції цих товарів вражають уяву, з ними відносини насичуються, стають більш захоплюючими і яскравішими. Саме такі секс-іграшки бажано мати в спальні кожної пари.

Кращі інтимні предмети для сімейної спальні:

  • Міні-вібратор
  • Вібратор для двох
  • Масажер для будь-яких частин тіла
  • Віброяйце
  • Вібруюче ерекційне кільце.

Міні вібратор

Спробуйте перед сексом подражнити себе або партнера. Виконуючи міні вібратором легкі торкання грудей, стегон, спини або геніталій, ви зможете розвинути пекуче бажання. Пестячи тіло під час сексу, така іграшка відчутно наближає яскравий момент оргазму.

Міні вібратор ідеальний для ласк клітора при вагінальному або анальному сексі. Прилад допомагає встигнути досягти максимально бажаного відчуття.

Цей прилад, створений для стимуляції зовнішніх ерогенних зон, поміститься навіть в долоні. Міні вібратор виглядає скромно і не викликає ревнощів партнера, але його стимуляція - досить відчутна. До того ж, така секс-іграшка навіть на першому побаченні не шокує вашого партнера. Ви зможете взяти міні вібратор навіть в поїздки, так як займає він мало місця.

Вібратор для двох

Вібратор, виконаний в особливій формі, підходить парі для реалізації самих різних ігор під час сексу. Як правило, такий вібратор використовують під час класичного сексу, розміщуючи між тілами. Секс-іграшка не заважає рухам, вона дарує нові переживання, доповнюючи те, що відбувається. Вібрацію приладу жінка відчуває на кліторі і точці G, а чоловік відчуває коливання на голівці пенісу.

Деякі вібратори управляються дистанційно: не торкаючись до пристрою, в різних режимах. Або ж навпаки, при контролі руху з програми ви можете створювати тисячі різних схем вібрацій. При бажанні регулювати режими можна і по черзі, що надає можливість посилювати збудження обом партнерам.

Масажер для будь-яких частин тіла

Перевага масажера в тому, що використовувати його можна не тільки в якості секс-іграшки. Масажер допоможе зняти напругу і біль тоді, коли вам це необхідно. Користуватися масажером не тільки приємно, але і корисно, масажуйте їм руки, ноги, спину і навіть обличчя. Зверніть увагу: чим більше режимів у приладу, тим цікавіше його використовувати.

Всі масажери з секс-шопу прості в догляді, надійні і довговічні. Їх не потрібно зберігати в особливих умовах і, що важливо, легко чистити. Вам навіть не доведеться переживати, що хтось знайде вашу секс іграшку, масажер виглядає безневинно, не привертає до себе уваги і не схожий на еротичні іграшки. А результат його впливу: яскраві відчуття. Якісний масажер знадобиться в будь-якому будинку!

Віброяйце

Віброяйце вводять в жіноче лоно, де його руху викликають збудження. Секс-іграшка дарує оргазму ще більшу насиченість, допомагає зміцнити м'язи тазового дна, оскільки стосуватися їм можна і зовнішніх ерогенних зон. Побалуйте себе оргазмом!

Віброяйце, синхронізоване зі смартфоном, підходить не тільки для отримання ще більшого задоволення під час сексу. Користь віброяйця в тому, що з його допомогою можна повернути тонус піхви, розвинути чутливість.

Якщо ви любите експерименти, спробуйте цікавий приклад його використання - носіння. На кілька годин розмістіть яйце в тілі і включайте його з додатка, коли вам хочеться, наприклад, на прогулянці, в тренажерному залі або коли стало нудно на роботі. А бажаєте ще більше екстрим - передайте партнеру управління секс-іграшкою, щоб він контролював ваше збудження.

Вібруюче ерекційне кільце

Ерекційні кільця використовуються для збільшення тривалості статевого акту, чоловік з таким кільцем не зможе швидко фінішувати. Перевага таких секс-іграшок і в тому, що вібруючі моделі ще пестять і жінку, прискорюючи наближення її оргазму. Як результат, ви зможете синхронізувати свої насолоди.

Кільце надягають на підставу пеніса, щільно його обхоплюючи, за рахунок чого підтримується стійка ерекція. Тому така іграшка буде корисна кожному чоловікові. Якщо частина, яка вібрує, розгорнути, вона буде стимулювати не клітор, а мошонку, що теж вражаюче.

Яку секс-іграшку, ви б не вибрали, кожна з них здатна повністю змінити близькість. Хто відмовиться від реалізації своїх найпотаємніших бажань, пошуку нових відчуттів і непередбачуваних оргазмів? Варто спробувати.