U-вібратор або вібратор для пар

Багато секс-іграшок розроблені для сольних вечорів, або для мастурбації. Але зараз на ринку секс-гаджетів такий багатий асортимент іграшок для пар, що очі розбігаються. Сьогодні розберемося з найбільш популярним вібратором для пар.

Кому підходять вібратори для пари

Зазвичай вібратори для пари розраховані на гетеросексуальних партнерів, тобто чоловік + жінка. Якщо ви відноситеся до гомосексуальної пари, пошукайте вібратори або секс-іграшки під ваші уподобання, і ви точно знайдете відповідні моделі! У нашому інтернет-магазині безліч девайсів для орального і анального сексу, товари для БДСМ, страпони і багато іншого.

Як користуватися U-вібратором (вібратором для пар)

Отже, найцікавіше - як же користуватися цим диво-вібратором? Почнемо з його конструкції: в більшості моделей обидві частини вигнутого вібратора - функціональні. Це означає, що режими вібрації і / або пульсації відбуваються на обох частинах. Тому ви можете використовувати вібратор виходячи з особистих переваг і бажань.

Використання вібратора для пари відбувається наступним чином: плоска частина вібратора (пелюстка) вставляється в вагіну (не забудьте про змазку! Вам ідеально підійде лубрикант на водній основі). А вигнутий, більш округлий, наконечник прикриває клітор. У такому положенні ваш партнер також вводить член у вагіну, як і при звичайному вагінальному сексі. Не переживайте, введена пелюстка вібратора не заважає чоловікові, навпаки, створює відчуття більшої щільності. Це і є робоча позиція при використанні U-вібратора для пар.

Включити вібратор і протестувати всі режими потрібно ДО того, як ви розташуєте вібратор всередині і почнете займатися сексом. Перемикач режимів знаходиться на самому вібраторі або на додатку телефону (або на пульті ДУ) - все залежить від моделі девайса.

Можливо, спочатку вам здасться незручним використання цього гаджета, але повірте, трохи практики і вправності - і ви полюбите ці додаткові пульсації і вібрації під час занять сексом з коханою людиною!

U-вібратор можна також використовувати і для жінок при мастурбації. Все відбувається, як описано вище, тільки чоловікові брати участь не обов'язково. Тоді обидві частини вібратора працюють у своїх точках - одна стимулює піхву і точку G, друга - клітор. Оргазм вам забезпечений!

Використання для чоловіків також можливо - хоча просто як вид додаткової стимуляції або прелюдії. Зігнутою частиною вібратора можна обхопити голівку члена і насолоджуватися вібраціями. Можна розташувати пульсуючу частина на мошонці, і також випробувати нові відчуття від пульсації і вібрації.

Як вибирати вібратор для пар?

Це не проблема! В цьому розділі величезний асортимент безпечних, ергономічних і красивих вібраторів. Ознайомтеся з описом, подивіться відео в інтернеті, почитайте відгуки, зателефонуйте або напишіть в чат нашого консультанта - і ви отримаєте професійний і вичерпну відповідь по будь-якому питанню щодо асортименту. Вибирайте вібратори для пар з доставкою по Україні, а ми гарантуємо кращу ціну і повну конфіденційність!